9 dager

14/09/2018 - 22/09/2018

fra NOK 15.150,-

Oslo

Klikk her for program pil

Cruise i Middelhavet, SAS Seniorklubb, med Royal Caribbean Cruise Line 14. – 22. september 2018.

Opplev perlene i det østlige Middelhavet med greske ferieøyer, Montenegro, Kroatia og Italia på dette unike 8 dagers cruiset med Royal Caribbeans Rhapsody of the Seas.

Venezia – Katakolon – Santorini – Kotor – Split – Venezia

Vi inviterer til en cruiseopplevelse som gir deg Kroatias vakre skjærgård, besøk i kystperlene Kotor, og Split, ferieøya Santorini, samt en overnatting i badebyen Lido di Jesolo, beliggende like utenfor velkjente Venezia.

Rhapsody of the Seas er et av de mest populære skipene i Vision-klassen. Ombord tilbys et underholdningstilbud som overgår det meste, bl.a. kino, teater, klatrevegg, spa og egen skøytebane. Alle måltider om bord inngår i tilbudet. Flybilletter, cruise og en overnatting i forkant av cruiset er også inkludert i prisen!

Denne turen gir deg:

 • Alle måltider inkludert
 • Båttur og middag i Venezia dagen før cruiset
 • Luksus i 5-stjerners cruiseopplevelse
 • Tips til besetningen, havneavgifter m.m. inkludert i prisen (mange cruiserederier inkluderer ikke dette i utsalgsprisen, må betales direkte på skipet. NB. På et 8 dagers cruise utgjør dette mer enn kr. 2.000,- !)
 • Overnatting på Hotel Luxor & Cairo i Lido di Jesolo dagen før utreisen
 • Avreise fra Gardermoen (og muligheter for tilslutning fra mange andre destinasjoner i Norge)
 • Norsk, erfaren reiseleder fra Reisecompaniet hele veien

PROGRAM

Dag 1 – 14. september: Oslo – Venezia – Lido di Jesolo

Avreise med SAS fra Gardermoen kl. 09:15. Flybytte i København. Ankomst Venezia kl. 13:35. Vi reiser direkte til vårt hotell Hotel Luxor & Cairo som ligger i badebyen Lido di Jesolo, en kort kjøretur fra Venezia. Vi drar med båt inn til Markusplassen for å nyte en god middag i vakre omgivelser. Venezia er Adriaterhavets dronning og romantikkens by. Det er en helt unik by på alle måter. Her finner du mange severdigheter, bl.a. Basilica, Campanile di San Marco og øyene Burano og Murano på den anden siden av lagunen. Få deg en skummende cappuccino på Venezias mest berømte kafé, Caffe Florian, eller et glass Bellini på baren som fant opp denne friske drinken, Harry’s Bar, ved den idylliske havnen utenfor Markusplassen, dersom tiden strekker til før vi drar med båt tilbake til hotellet i Lido di Jesolo.

Dag 2 – 15. september: Venezia, avreise med cruise

Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost og drar med buss til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi om bord på herlige Rhapsody of the Seas, hvor vi skal tilbringe de neste 8 dagene. Skipet seiler kl. 17:00, med kurs mot de sydligere Middelhavsperlene i Hellas, Montenegro og Kroatia. Om bord vil du oppleve høy standard og en behagelig atmosfære på det som er et av RCCL sine mest populære skip. Rhapsody of the Seas hadde sin jomfrutur i 1997, og har til sammen 1000 lugarer. Skipet er i kategorien «Vision», som kalles “Lysets skip” på grunn av de nærmere 10.000 kvm med glasstak, takvinduer og store vinduer. Dette er en skipsklasse med mindre og intime skip, som passer best for voksne, par og familier med eldre barn. Om bord på Rhapsody of the Seas finnes bl.a. klatrevegg, svømmebasseng, seks boblebad, voksenområdet Solarium med innendørs basseng, mange spesialrestauranter, et godt utvalg av barer og salonger, utendørs storskjerm på dekk og Viking Crown Lounge med 360 graders panoramautsikt 46 meter over havet.

Dag 3 – 16. september: Til sjøs langs Kroatias kyst

Hele dagen i dag skal vi seile sydover langs Kroatias kyst. Benytt sjansen til å nyte den herlige sensommeren ved bassenget, eller unn deg et besøk i skipets fantastiske spa-anlegg som vil gi deg god pleie. Med masse god mat og slappe dager er det godt at det finnes flere muligheter til å holde formen noenlunde ved like ombord. Du finner et stort velutstyrt treningssenter om bord, med alt du trenger av apparater og utstyr for en god treningsøkt. Her kan du trene med verdens beste utsikt! Benytt også sjansen til å teste dine klatreferdigheter i skipets utendørs klatrevegg. Både morsomt og veldig god trening, og enten du er nybegynner eller erfaren klatrer vil du garantert nyte utsikten 15 meter over dekk. Den utendørs løpebanen strekker seg rundt hele skipet og er idèell enten du ønsker deg en litt lengre gåtur eller om du vil sjekke hvor fort du kan løpe en mil.

Dag 4 – 17. september: Katakolon, Hellas

Vi ankommer Katakolon kl. 07:00 om morgenen. Om du er interessert i sport, historie, kunst eller bare vil slappe av ved sjøen, så er den sjarmerende byen på fastlandet et bra sted å starte. Kun en kort tur fra berømte Olympia, fødestedet til de moderne Olympiske leker. Eller gjør som de lokale, slapp av på en kafé med noe kaldt å drikke og lokal mezes (gresk snacks). Utflukter kan bestilles om bord på skipet, dersom man ønsker å oppleve Katakolon i organisert form. Cruiseterminalen ligger kun en spasertur fra sentrum, så du kan fint rusle rundt på egenhånd før skipet seiler videre kl. 16:00.

Dag 5 – 18. september: Santorini, Hellas

Kl. 07:00 om morgenen ankommer vi en av Hellas’ største ferieøyer, Santorini, en del av øygruppen Kykladene. Svarte sandstrender, krystallklart vann og hvite landsbyer gjør denne øya til en drøm. Mange kommer til Santorini for å avdekke mysteriet om Atlantis, mens andre slapper av med utsikt over Middelhavet. Uansett har du en unik mulighet til å oppdage denne perlen i løpet av dagen. Vi anbefaler et besøk i «postkortlandsbyen» Oia, som ligger spektakulært til på toppen av klippene, med en fantastisk utsikt. Bare husk å være tilbake på skipet før kl. 17:00 når vi seiler videre.

Dag 6 – 19. september: Til sjøs

Hele dagen i dag skal nytes om bord på Rhapsody of the Seas. Vi har startet på tilbakeveien nordover mot Venezia, og vi seiler langs kysten av Hellas og Albania. Om du liker show og underholdning vil det være nok av muligheter om bord, enten du velger å benytte skipets utendørs kino eller du vil prøve lykken i casinoet. Her er også egen internettkafè og flere ulike restauranter. Om kvelden kan du se et av de storslåtte showene i skipets teater, eller hygge deg med live-musikk eller imponere med noen dansetrinn i diskoteket.

Dag 7 – 20. september: Kotor, Montenegro

Kl. 07:00 legger skipet til kai i Kotor, en av de eldste og mest berømte byene i Montenegro. Byen ligger skjermet til i Kotorgulfen ved foten av fjellet Lovcen. Kotor er en typisk middelhavsdestinasjon med trange gater, romantiske barer og restauranter, små butikker, antikke monumenter, kirker og vakre bygninger. Berømte diktere og forfattere har brukt det vakre området rundt Kotor som inspirasjon for sitt arbeid. Byen er på UNESCOs verdensarvliste og har blant annet blitt berømt som seiledestinasjon. Kotor-bukta kan minne om norske fjorder og Italias Gardasjøen. Ikke minst kan det minne om å kjøre langs Amalfi-kysten. Høye steinmasser, skogkledte fjellskrenter, kirker, ruiner og røde takskjegg. Herlig vekslende grønt og blått temperert havvann fyller dalen mellom små, delvis idylliske, delvis forslitte små landsbyer ved foten av fjellkjeden rundt. Etter besøket i Kotor drar vi videre kl. 17:00 med videre kurs nordover i Adriaterhavet.

Dag 8 – 21. september: Split, Kroatia

Skipet seiler inn til Kroatias «skatt» Split kl. 07:00 om morgenen. Byen er rett og slett en perle langs kysten, med fem nydelige strender og en vakker kystpromenade. Når du utforsker Adriaterhavskystens største by, må du sørge for å ta turen innom den vakkert bevarte gamlebyen, som er full av spennende severdigheter. Det diokletianske palasset må du også få med deg under ditt besøk i Split. Her legges også til rette for et variert utfluktstilbud, og vi anbefaler virkelig å oppleve denne byen, et av turens høydepunkter. Kl. 16:00 seiler vi videre retning vår endestasjon i Italia.

Dag 9 – 22. september: Venezia – Oslo

Skipet legger til kai i Venezia kl. 07:00, og vi sjekker ut fra skipet etter frokost. Vi transporteres til flyplassen for avreise med Norwegian kl. 14:00 direkte til Gardermoen. Ankomst kl. 16:40.

PRISER

Tilbud, pr. person i delt dobbeltrom/lugar:

I innvendig lugar: NOK 15.150,-

Tillegg for utvendig lugar: NOK 1.900,- pr. person i dobbellugar
Tillegg for lugar med balkong (kun begrenset antall lugarer): NOK 5.200,- pr. person i dobbellugar

Enkellugar:

Pris pr. person i innvendig enkellugar:            22.990,-
Pris pr. person i utvendig enkellugar:              25.990,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise, Oslo – København – Venezia med SAS, Venezia – Oslo direkte med Norwegian
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. 19.02.18
 • 1 overnatting i forkant av cruiset i delt dobbeltrom på Hotel Luxor & Cairo i Lido di Jesolo
 • Middag på lokal restaurant i Venezia ankomstdagen, inkludert båt tur/retur fra Lido di Jesolo
 • Cruise, 8 netter med Rhapsody of the Seas (Royal Caribbean Cruise Line) i valgt lugartype
 • Alle havneavgifter
 • Alle måltider (frokost/lunsj/middag) hver dag om bord på skipet
 • Tips til mannskapet ombord
 • Transport, flyplass/hotell/cruise
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Drikkevarer (drikkepakke på cruiset kan kjøpes på forhånd: fra NOK 2.894,- for Deluxe-pakke)
 • Måltider som ikke er spesifisert
 • Reiseforsikring
 • Frivillige utflukter underveis på cruiset (enkelte kan forhåndsbestilles, ev. bestilles og betales på stedet)

Bestillingsfrist: 3. april 2018.

Min. antall deltakere: 25.
Forbehold mht. endringer i flytider, valutakurs og andre forhold vi ikke er herre over.

FLYINFORMASJON

14. september 2018

SK 455 Oslo – København 09:15 – 10:25
SK 2691 København – Venezia 11:35 – 13:35

22. september 2018

DY 1857 Venezia – Oslo 14:00 – 16:40

OM SKIPET


Rhapsody of the Seas tilhører Royal Caribbeans Vision-klasse sammen med Vision of the Seas, Splendour of the Seas, Legend of the Seas, Grandeur of the Seas og Enchantment of the Seas. Skipene kalles “Lysets skip” på grunn av de nærmere 10.000 kvm med glasstak, takvinduer og store vinduer. Dette er en skipsklasse med mindre og intime skip, og passer best for voksne, par og familier med eldre barn.
Om bord på Rhapsody of the Seas finnes bl.a. klatrevegg, svømmebasseng, seks boblebad, voksenområdet Solarium med innendørs basseng, mange spesialresturanter, et godt utvalg av barer og salonger, barne- og ungdomsklubben Adventure Ocean, utendørs storskjerm på dekk og Viking Crown Lounge med 360 graders panoramautsikt 46 meter over havet.
Mer om skipet finner du her.

UTFLUKTER OMBORD

Det finnes rundt 60 ulike utflukter man kan melde seg på under dette cruiset. Valgmulighetene er mange.
Vi anbefaler å melde seg på i god tid, da det kan bli fullt på de mest populære utfluktene. Disse utfluktene foregår i skipets regi, med engelsktalende guide.
Reservasjon av utflukter kan gjøres ombord, eller man kan bestille utflukter på forhånd. Det kan gjøres etter at man har fått lugar- og referansenummer (ca. 2 uker før avreise), og det må gjøres online, på egenhånd.
Les hele programmet ved å klikke her.

CRUISETS SEILINGSPLAN

Dag Havn Ankomst Avreise
1 Venezia, Italia 17:00
2 Til sjøs
3 Katakolon, Hellas 07:00 16:00
4 Santorini, Hellas 07:00 17:00
5 Til sjøs
6 Kotor, Montenegro 07:00 17:00
7 Split, Kroatia 07:00 16:00
8 Venezia, Italia 07:00

Hotell

 • hotel-luxor-cairo-italia

  Hotel Luxor & Cairo, Italia

  Hotel Luxor & Cairo er et elegant hotell, beliggende direkte på stranden i Lido di Jesolo, noen kilometer nord for Venezia. Hotellet har egen privat strand, bar, restaurant, spa-avdeling og et sto

  Les mer

Kart