15 dager

okt-nov

fra NOK 19.990,-

Oslo, Gardermoen

Eksempelcruise

Dette er et eksempel på cruise Reisecompaniet tilbyr. Vi samarbeider med flere av verdens beste cruiserederier, og har et bredt utvalg av ulike typer cruise. Drømmer du om å reise på cruise?
Send oss en forespørsel!

Klikk her for program pil

Karibisk drømmereise med cruise!

Drømmer du om kritthvite strender, palmesus, sand mellom tærne og paraplydrink i hånden? Nå kan endelig drømmen om Karibien gå i oppfyllelse! Norwegian har gjort dette mulig for oss på en enkel måte – vi kan nå fly direkte fra Oslo/Stockholm til San Juan, hovedstaden på den karibiske øya Puerto Rico.

Her begynner ferien med noen late stranddager på den fine hotellet Caribe Hilton, et lekkert resort hotell med nydelig beliggenhet på stranden. Hotellet har privat strand, ni restauranter, svømmebasseng og et vakkert hageanlegg. Den livlige byen San Juan er allikevel kun en kort kjøretur unna – så om man klarer å rive seg løs fra idyllen på Caribe Hilton, har San Juan mye å tilby de eventyrlystne.

Så skal vi oppleve Karibien på den beste måten – nemlig til sjøs! En ukes cruise med Adventure of the Seas (RCCL) skal ta oss med til både kjente og ukjente øyperler! Etter en uke til sjøs går seilasen tilbake til San Juan, og her får vi en natt på det lekre hotellet Sheraton San Juan før turen går hjem til Norge igjen. Hotellet ligger sentralt og fint til, så muligheter for noen siste innkjøp er absolutt til stede.

M/S Adventure of the Seas

Adventure of the Seas – et skip i Voyager klassen hos Royal Caribbean Cruise Line – som lever opp til sitt eventyrlige navn! Her er alt mulig, velg blant et utrolig utvalg av aktiviteter som spenner fra klatring, golf og skøyter til vinsmaking, kokkekurs, spa og shopping! Opplev det som Royal Caribbean er kjent for – cruise av høy standard ombord i bransjens kanskje beste skip, god service og minnerike opplevelser både ombord og i land!

Cruise RCCL Adventure of the Seas exterior 1500x600

PROGRAM

Dette programmet er hentet fra en av våre tidligere turer. Er du interessert i et likende cruise, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Dag 1

Avreise fra Gardermoen med Norwegian til San Juan, Puerto Rico. Vi blir møtt på flyplassen og kjørt til Caribe Hilton for innsjekking.

Dag 2 – 7

De neste seks dagene er ferie! Her kan hver og en bruke dagene slik det passer hver enkelt, enten det er å ligge på stranden, ved bassenget, å utforske San Juan eller å dra på utflukt til regnskogen på den vakre øya Puerto Rico. Det er mange muligheter! På hotellet er frokost inkludert.

Litt om San Juan & Puerto Rico

Puerto Rico er Cruise San Juan by fra haven av de største øyene i østlige Karibien, og byr på et spennede landskap med fjellformasjoner, grotter, korallrev, hvite strender og regnskog. Hovedstaden San Juan er en travel storby med preg av fordums spansk kolonitid. Her er man i Spania og Karibien på en gang – i byen går man på ekte tapasbarer og drikker sangria, men ikke langt unna er det reggaerytmer på hvite karibiske strender!

 

 

 

Dag 7 – 14

Cruiseprogram med Adventure of the Seas: (helpensjon)

Dag 7 – San Juan, Puerto Rico

Dag 8 – St Croix, US Virgin Islands

St Croix er den største av de amerikanske Jomfruøyene (US Virgin Islands), og øya er et tropisk paradis med nydelige strender, krystallklart turkis vann, en liten regnskog og bølgende grønt landskap. Danmark kjøpte St Croix på 1700 tallet, på den tiden hvor det var slavehandel og det ble dyrket sukkerrør i stort omfang. Idag ser man fremdeles noe av den danske innflytelsen, både i arkitektur og språk – det er mange danske stedsnavn. Sukkermøllene er i ruiner, men øyas historie kan man fremdeles få en smak av – i form av sukkerrør saft eller rom.

Dag 9 – Basseterre, St Kitts & Nevis

St. Kitts er akkurat slik man forestiller seg en karibisk øy – grønn og frodig med gylne strender. Øya ble oppdaget av britene i 1623 og bosatt av franskmenn, så også her finner man spor etter kolonitiden – i arkitekturen, i vakre parkanlegg, bytorg og historiske bygninger. Øya er vulkansk og kupert, og vandring er en populær aktivitet, sammen med svømming, snorkling og fisking – som på alle øyene her!

Dag 10 – Philipsburg, St Maarten

Spanjolene stengte fortet på øya i 1648, men noen få hollandske og franske soldater som hadde gjemt seg her ble igjen. Like etter signerte de to landene en avtale om å dele øya i to, og slik er det den dag i dag. De to delene har beholdt sine franske og nederlandske særpreg, og øya er således en spesiell opplevelse! Her finnes trendy franske kafeer og lekre Orient Bay som også kalles Karbiens franske riviera. St Maarten tilbyr endeløse paradisiske strender, vakkert landskap og fantastisk shopping – duty free! Ca 500 duty free butikker finnes her, og det sies at prisene er 25-50% lavere enn i USA…. Smykker og klokker er det spesielt godt utvalg av.

Dag 11 – Roseau, Dominica

Roseau er en sjarmende landsby på kysten av Dominica og inngangsporten til en av de mest uberørte karibiske øyene.
Fjell og grønt frodig landskap, elver og strender med svart sand – øya blir ofte kalt naturparadiset i Karibien. Øya føles autentisk karibisk, slik som alle øyene en gang var. Her finnes den berømte Champagne Beach, vannet her sprudler pga et sjeldent naturfenomen under vannet. Er man riktig heldig kan man svømme med papegøyefisker i boblevannet!

Dag 12 – Bridgetown, Barbados

Barbados er kanskje den mest britiske av alle de karibiske øyene. De ble selvstendige i 1966, men den britske innflytelsen er sterkt gjeldende fremdeles, engelsk er språket, cricket er nasjonalsporten og te er favorittdrikken! Dette paradiset ble en gang kalt ‘Little England’. Barbados har mange aktiviteter å tilby, som ‘safari’ off road med Land Rovers til utilgjengelige steder der øyas fascinerende historie blir forklart under en rundtur øya rundt. Kanskje frister et besøk i den vakre orkidehagen – eller shopping. Også Barbados er et shopping paradis når det gjelder smykker, edelstener, klokker – eller kanskje frister det å ta med hjem en flaske av den verdenskjente Barbadian Rum? (rom). Lokale romkaker som smaker vidunderlig kan være noe å kjøpe med hjem.

Dag 13 – Til sjøs

Dag 14 – San Juan, Puerto Rico

Etter cruiset er det transport til Sheraton San Juan, hvor det blir en overnatting før hjemreisen.

Dag 15

Hjemreise San Juan – Oslo med Norwegian.

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.