18 dager

28/10/2018 - 14/11/2018

fra NOK 22.990,-

Oslo

Klikk her for program pil

Blått hav så langt du ser! Unikt cruise over Atlanteren med Royal Caribbean Cruise Line 28. oktober – 14. november 2018.

Cruisedrømmen kan bli virkelighet når vi inviterer til en unik 18 dagers drømmereise som inkluderer 15 dagers kombicruise over Atlanteren og i Karibien med Independence of the Seas og to overnattinger på Miami Beach.

Southampton – St. Martin – St. Thomas – Puerto Rico – Haiti – Fort Lauderdale – Miami

Vi inviterer til en cruiseopplevelse utenom det vanlige! Vi legger fra kai i Southampton og seiler over Atlanteren, før vi avslutter med et 6 dagers cruise i Karibien. Her besøker vi Puerto Rico, St. Thomas, St. Martin og Haiti, før vi ender opp i solfylte Florida. Før hjemreise får vi med oss to netters opphold på hotell i Miami.

Independence of the Seas er et av de mest populære skipene i Freedom-klassen. Om bord tilbys et underholdningstilbud som overgår det meste, bl.a. kino, teater, klatrevegg, spa og egen skøytebane. Alle måltider om bord inngår i tilbudet. Flybilletter, cruise og to overnattinger i Miami er også inkludert i prisen!

Som Fjordkraft-kunde sparer du kr. 2.000,- pr. person.

Denne turen gir deg:

 • Alle måltider inkludert
 • Luksus i 5-stjerners cruiseopplevelse
 • Tips til besetningen, havneavgifter m.m. inkludert i prisen (mange cruiserederier inkluderer ikke dette i utsalgsprisen, må betales direkte på skipet. NB. På et 15 dagers cruise utgjør dette mer enn kr. 4.000,- !)
 • Unik kombinasjon av Karibien-cruise og transatlantisk cruise (kombicruise – to i en!)
 • Avreise fra Oslo (og muligheter for tilslutning fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Kristiansand og flere andre destinasjoner i Norge)
 • Norsk, erfaren reiseleder fra Reisecompaniet hele veien
 • Hotell direkte på stranden på Miami Beach

PROGRAM

Dag 1 – 28. oktober: Oslo – London – Southampton

Avreise fra Oslo på morgenen. Vi drar med SAS fra Gardermoen direkte til London. Her møtes vi på flyplassen og transporteres til cruiseterminalen i Southampton, hvor vi sjekker inn på Independence of the Seas. Skipet seiler kl. 16:30, og vi får god tid til å orientere oss ombord før vi nyter felles middag i skipets restaurant. Reiselederen fra Reisecompaniet møter gruppen ved innsjekking på Gardermoen og følger gruppen hele veien på reisen.

Dag 2 – 9  – 29. oktober – 5. november: Cruise over Atlanterhavet

Transatlantisk cruise. Vi seiler over Atlanterhavet, og får 8 herlige, avslappende dager om bord på dette vakre cruiseskipet. Om bord finnes flere svømmebassenger, restauranter og egen spa-avdeling som benyttes flittig av skipets gjester. Servicegraden er høy, og du vil føle deg godt tatt vare på underveis.

Dag 10 – 6. november: Philipsburg, St. Maarten

Ca. kl. 07:00 legger vi til kai i Philipsburg, vårt første stoppested på vårt cruise i Karibien. Den unike øya St. Maarten styres av to uavhengige land, og selv om øya er delt i to, lever innbyggerne sammen i harmoni. Den nederlandske hovedstaden Philipsburg er et handleparadis, med et fantastisk utvalg av eksklusive forretninger i brosteinsgater og smale smug. I Philipsburg er det mulig å leie sykler for å utforske byen på egenhånd. Avreise fra St. Martin kl. 18:00. Frokost, lunsj og middag om bord.

Dag 11 – 7. november: Charlotte Amalie, St. Thomas

Ankomst Charlotte Amalie ca. kl. 07:00. Den idylliske øya St. Thomas er berømt for sine flotte strender og krystallklare vann. Denne karibiske øya har imidlertid også blitt kjent for sine tollfrie shoppingmuligheter. I sentrum av Charlotte Amalie vil du finne over 400 butikker og mer enn 50 til i kjøpesenteret Havensight Mall. Du kan gjøre fantastiske kupp på smykker og klokker fra designere som C2K, Caribbean Hook, John Atencio, White Diamonds, Gucci, Movado og mange flere. Skipet seiler videre kl. 17:00. Frokost, lunsj og middag om bord.

Dag 12 – 8. november: San Juan, Puerto Rico

I dag ankommer vi den vakre ferieøya Puerto Rico ca. kl. 07:00. San Juan er den nest eldste byen på det amerikanske kontinentet. De pastellfargede husene, de statuedekorerte plazaene og de trange gatene med blå brostein står i skarp kontrast til den ellers så livlige, moderne byen som syder av energi. Vi anbefaler å se gamlebyen i San Juan, som regnes som den nest eldste europeiske bosettingen i «Den nye verden». Vi drar videre fra Puerto Rico kl. 15:00. Frokost, lunsj og middag serveres om bord.

Dag 13 – 9. november: Labadee, Haiti

Vi ankommer Haiti, ca. kl. 10:00 om morgenen. Her vil vi få muligheter til å delta på et utvalg av utflukter som kan forhåndsbestilles, eller reserveres om bord. Haiti ligger på Karibiens nest største øy Hispaniola. Labadee er Royal Caribbean Internationals private øyparadis i Karibien, med urørte strender, fantastiske omgivelser og spektakulære vannaktiviteter. Opplev den svimlende utsikten når du svever over den nydelige halvøya på en adrenalinfylt ziplinetur, eller gjennomsøk markedet på jakt etter det vakre lokale kunsthåndtverket. Vi seiler fra Haiti kl. 18:00. Frokost, lunsj og middag serveres om bord på skipet.

Dag 14 – 10. november: Til sjøs

Hele denne siste dagen i Karibien skal vi nyte livet ombord på Independence of the Seas, når vi drar fra de karibiske øyer til herlige Florida, syd i USA. Benytt muligheten til å samle opp verdifull energi før hjemreisen tilbake til den norske vinteren.

Dag 15 – 11. november: Fort Lauderdale – Miami

Vi ankommer Fort Lauderdale ca. kl. 05:30 om morgenen. Vi nyter en god frokost ombord før vi sjekker ut og møtes ved cruiseterminalen for transport til Miami, og til vårt hotell Catalina Hotel & Beach Resort (eller tilsvarende 4-stjerners hotell), hvor vi skal tilbringe to netter. Hotellet har en meget god beliggenhet, midt på velkjente Miami Beach. Her er kort vei til utelivet, shoppingmuligheter og til den kjente stranden. På hotellet kan du nyte god mat i restauranten, eller slappe av i bassenget på hotellets takterrasse

Dag 16 – 12. november: Miami Beach

Hele dagen i Miami er til fri disposisjon. Her er kort vei til de fleste attraksjoner som tilbys ved Floridas sydkyst. Miami er kjent for sine mange cubansk-inspirerte kafèer og cigar-shops, utelivet er mangfoldig, og stranden tiltrekker seg surfere og jet-settere fra hele verden.

Dag 17 – 13. november: Miami – Oslo

Vi sjekker ut fra hotellet om formiddagen og drar til flyplassen i Miami. Vi flyr med SAS direkte til Oslo. Flyavgang er kl. 15:45. Vi får servert måltider ombord.

Dag 18 – 14. november: Oslo

Ankomst Gardermoen kl. 06:50. Videre forbindelse til Bergen, Stavanger, Trondheim eller andre destinasjoner er mulig.

PRISER

Tilbud, pr. person i delt dobbeltrom/lugar:

I innvendig lugar: NOK 24.990,- (ordinær pris)

Som Fjordkraft-kunde sparer du kr. 2.000,- pr. person.

Tillegg for utvendig lugar: NOK 3.500,-
Tillegg for lugar med balkong: NOK 7.900,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise, direktefly Oslo – London / Miami – Oslo med SAS
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. 26.01.18
 • 2 overnattinger i etterkant av cruiset i delt dobbeltrom på hotell i Miami, Florida
 • Cruise, 14 netter med Independence of the Seas (Royal Caribbean Cruise Line) i valgt dobbellugar
 • Alle havneavgifter
 • Alle måltider (frokost/lunsj/middag) hver dag om bord på skipet
 • Tips til mannskapet ombord
 • Transport, flyplass/hotell/cruise
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Drikkevarer (drikkepakke på cruiset kan kjøpes på forhånd: fra USD 58,00 pr. dag – les mer om pakken her)
 • Måltider som ikke er spesifisert
 • Resort-fee på Catalina Hotel & Beach Resort (18,00 USD pr. døgn som må betales direkte til hotellet)
 • Reiseforsikring
 • Frivillige utflukter underveis på cruiset (enkelte kan forhåndsbestilles, ev. bestilles og betales på stedet)
 • ESTA-visum (påkrevet før innreise til USA)
 • Flybilletter fra/til Bergen, Stavanger, Trondheim: Tillegg fra kr. 700,-

Min. antall deltakere: 20.
Forbehold mht. endringer i flytider, valutakurs og andre forhold vi ikke er herre over.

FLYINFORMASJON

28. oktober 2018

SK 803  Oslo – London, Heathrow  07:50 – 09:20

13. november 2018

SK 956  Miami – Oslo  15:45 – 06:50+1 (ankomst dagen etter)

Visum/ESTA

Alle som ønsker å reise til USA må søke om ESTA via denne nettsiden: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

OM SKIPET

Independence of the Seas® er et skip i Freedom-klassen. Ombord finner du alt fra klatrevegg, skøytebane, boksering, surfemaskin, treningssenter, spa og skjønnhetssalong, teater, kino, handlegate, barneklubber og mye mye mer. Skipet er bygget i 2008, det er 339 meter langt, og om bord tilbys 20 ulike lugarkategorier fordelt på 1800 lugarer. Maks antall passasjerer: 3600. Mer om skipet finner du her.

CRUISETS SEILINGSPLAN

Dag Havn Ankomst Avreise
1 Southampton, Storbritannia 16:30
2 Til sjøs
3 Til sjøs
4 Til sjøs
5 Til sjøs
6 Til sjøs
7 Til sjøs
8 Til sjøs
9 Til sjøs
10 Philipsburg, St. Maarten 07:00 18:00
11 Charlotte Amalie, St. Thomas 07:00 17:00
12 San Juan, Puerto Rico 07:00 15:00
13 Labadee, Haiti 10:00 18:00
14 Til sjøs
15 Fort Lauderdale, Florida, USA 05:30


Du er kanskje også interessert i