Reiseledere Stamina Camp 2016

I år har vi med oss Tom Erik Oxholm, Espen Ødegaarden, Atle Pedersen, Gisle Johnsen, Bjarne Dankert Berg, Janne Saudalen, Runar Haugan, Cecilie Christophersen, Peter Stordalen Szikszay, Per Bergsjø, Truls Aabol, Tina Gravbrøt og Dag Erik Pedersen.

Reiseledere Stamina Camp Mallorca 2016 : Reisecompaniet

Tom Erik Oxholm

På slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet var Tom Erik Oxholm en av verdens desidert beste langdistanseløpere. OL sesongen 1980 ble Tom Eriks beste. Med seier på 3 store 5000 metere i en samme sesong, NM, EM og VM, ble Tom Erik med rette kalle seg verdens beste skøyteløper på 5000 meter. Og det i en sesong Eric Heiden var på toppen av sin karriere. Etter karrieren var Tom Erik trener for Ådne Sønderål og Roger Strøm med svært sterke resultater. I dag er Tom Erik først og fremst kjent som Norges mest energiske inspirator i sitt Stamina miljø i Larvik. Ingen spinning time på jordkloden, kommer i nærheten av den som ”Oksen” leder.

Espen Ødegaarden

Gründer/eier av Stamina Grenland sine 3 sentere i Telemark. Aktiv mosjonist som har gjort Norseman, Marka24, Trondheim-Oslo, løpt Porsgrunn-Oslo mm. NY maratahon ++

Atle Pedersen

Atle Pedersen tidligere proffsyklist som har fått oppleve VM, Tor de France og OL. Han har alltid vært knyttet til sykkelbransjen, enten som aktiv, trener , selger, kommentator for de store rittene som TDF, Vuelta Espana og VM eller speaker på lokale arrangement. Atle jobber som salgsleder for Stamina i Sandefjord og Tønsberg. Han har lagt fartstid som spinning instruktør i Larvik og Sandefjord, og står på timeplanen på begge senter

Gisle Johnsen

Gisle er 46 år, og har drevet med idrett hele sitt liv. Som ung var det skihopping som var hans satsingsområde. Hoppskiene er enda ikke lagt helt på hylla, og tas frem når han finner tid til det. Som 22 åring fikk han smak på sykkelsporten, og dette var hovedidretten frem til 2008. Da fikk han smak på løping, og da spesielt maraton. Han har løpt en rekke maraton i underkant av tre timer. Gisle liker alt som varer lenge og forskjellige idretter. Derfor falt valget på Triatlon i 2009, og med en forkjærlighet for Ironman distansen.Han deltok på Norseman i 2011 og 2012, deltok i Ironman Worldchampionchip Hawaii 2013 og vant i 2014 sin klasse i Ironman Haugesund 2014. I tillegg har han erfaring med en rekke triatlonkonkurranser av ulik lengde. Han har en treningsfilosofi som passer for deg som ønsker å konkurrere/delta i sprint triatlon, Olympisk og lengre triatlon som halv og full Ironman.

Bjarne Dankert Berg

Mer informasjon om Bjarne kommer.

Janne Saudalen

Mer informasjon om Janne kommer.

Runar Haugan

Runar er en kjentmann i Mallorca. Han har jobbet som sykkelinstruktør på Stamina Gressbanen i 10 år, og har vært med til Mallorca flere år. Runar skal lede gruppe 2, og være med å bidra til gode sykkelopplevelser underveis. Han er en meget dyktig motivator, og får alle til å føle mestring.

Cecilie Christophersen

Cecilie Christophersen jobber som Personlig Trener og selger på Stamina Tønsberg. I Mallorca blir hun med som vert og skal også ha gruppetimer på ettermiddagen.

Peter Stordalen Szikszay

Peter satset bryting i 5 år på heltid. Han har 3 NM gull og 1 bronse fra nordisk mesterskap. Han har også deltatt i både EM og VM. Blid og energisk gutt som driver med ultraløping nå og har deltatt på både Marka 24 (6 og 7. plass) og Telemarkstøffaste (8. plass). Høsten 2012 var han også med på å løpe til Oslo for å samle inn penger til barneavdelinga på sykehuset i Telemark.

Per Bergsjø

Mer informasjon om Per kommer.

Truls Aabol

Mer informasjon om Truls kommer.

Tina Gravbrøt

Tina Gravbrøt er senterleder på Stamina Tønsberg og Sandefjord ( Bare tbg etter 01.01.16). Hun leder Gruppe 1 sammen med Tom Erik Oxholm. Dette er en gruppe som passer for absolutt alle, og fokuset er trivsel, mestring og å ha det morsomt. I tillegg til jobben som senterleder er hun spinninginstruktør, og kjører også andre saltimer på senteret.

Dag Erik Pedersen

Dag Erik Pedersen er en av Norges beste sykkelryttere gjennom tidene med 43 profesjonelle seire. Etter 12 som yrkesrytter, vendte han nesa hjemover og begynte i TV. Først i TVNorge deretter i NRK. Det var først her han ble oppdaget av det norske folk for sine språkferdigheter, og for sin evne til å snakke med utøvere. Siden den gang på slutten av 90-tallet,er Dag Erik en av NRK´s store profiler. Han har ledet TV aksjonen flere ganger, laget dokumentar om Kong Harald, spillefilm om Torp dramaet med Nils Gaup og ledet OL og VM sendinger i mange forskjellige idrettsgrener.
I dag er han mest kjent for suksessen Mesternes Mester som han leder. Programmet fikk i fjor Gullruten og er Norges mest sette TV program i 2013. Dag Erik blir med oss til Mallorca som inspirator, foredragsholder og teknisk rådgiver.

Tilbake til reisebeskrivelse og program