Charter – Sommerferie til Vestfold og Telemark

Image

Opplev Norges historie på nært hold i Vestfold og Telemark! Fylket har mye for enhver smak med historie helt tilbake fra vikingtiden – her finner du alt fra historie til vakre sommerbyer. Her er full

Vestfold og Telemark – et Norge i miniatyr

Opplev Norges historie på nært hold i Vestfold og Telemark! Fylket har mye for enhver smak med historie helt tilbake fra vikingtiden – her finner du alt fra historie til vakre sommerbyer. Her er full av naturlig magi, pulserende byliv og verdenskjent historie; og med korte avstander mellom byene er det enkelt å ta seg rundt i fylket!

Nå skal vi feriere i Norge, og hva frister vel mer enn å kombinere sol- og badeferie med historiske opplevelser og vakker natur i skjærgårdsperlene i Norges mest spennende fylke; Vestfold og Telemark? Reis med direktefly til Torp/Sandefjord og bo 5 netter på hotell med utsikt mot sjøen, i gangavstand til sandstranden. Vi har tilrettelagt en pakke som gir deg muligheten til å oppleve noe av det beste Syd-Norge har å by på.

Med på turen får du vår egen «butler» som skal hjelpe deg med å bestille utflukter og aktiviteter, som skal komme med gode restaurant- og shoppinganbefalinger, og ikke minst: som skal passe på at vi holder god avstand til hverandre og følger anbefalte smittevernsregler.

Ønsker du å utvide oppholdet med 5 ekstra netter er dette fullt mulig. Vi tilbyr utvidelse, med eller uten hotell.
Men, vær rask. Vi har kun begrenset med ledige plasser.

Klikk her for å bestille reise til Sandefjord

Klikk her for å bestille reise til Tønsberg

Klikk her for å bestille reise til Larvik

Klikk her for å bestille reise til Langesund

 

Vår pakke inkluderer følgende:

  • Flybilletter Bodø/Tromsø/Evenes – Torp tur/retur
  • Alle flyskatter
  • Ett kolli, 20 kilo innsjekket bagasje på fly
  • Håndbagasje på fly, inntil 5 kilo
  • Transport, flyplass/hotell tur/retur
  • 5 overnattinger i dobbeltrom på et av våre utvalgte hoteller i Tønsberg, Sandefjord, Larvik eller Langesund
  • Daglig frokost
  • Reiseleder som passer på å ivareta smittevernsregler og som tilrettelegger utflukter og kommer med tips om shoppingmuligheter og restauranter