Rundreise

Reisecompaniet kjenner de gode stedene med de beste hotellene og restaurantene, og arrangerer rundreiser for ferieopplevelser utenom det vanlige. Ved å reise på denne måten får du oppleve flere forskjellige sider av landet eller landene du besøker. Kultur, mennesker og områder i et helt nytt perspektiv. Garantert en unik og begivenhetsrik opplevelse.

Rundreise med norsk reiseleder

Reisecompaniet benytter reiseledere vi kjenner godt – en god reiseleder betyr mye for den gode opplevelsen ved å være på tur. Våre turer skal være ferie og opplevelse i ett – med akkurat passe av begge deler. På noen av våre turer kan man også være litt mer aktiv, dette velger man selv. De fleste av våre destinasjoner selges også av flere operatører. Våre turer tar sikte på å være for deg som ønsker det lille ekstra når du først er på tur, uten at man reiser på første klasse hele veien. Eksempelvis så bor vi stort sett på førsteklasses hoteller og legger litt ekstra i måltidene, vi kvalitetssikrer våre underleverandører på flere ting enn pris og vi er tilstede for å svare på alle spørsmål du som kunde måtte ha i forbindelse med reisen.

Det meste inkludert

Når vi setter opp turer så inkluderer vi stort sett mat, transport og billetter til utflukter i prisen. Dette fordi du som reisende skal ha det enklest mulig på tur.

Reisemål

Reisecompaniet arrangerer rundreiser i mange land, og noen også over flere land. Vi arrangerer rundreiser i Italia, Kina, Sri Lanka, Kambodsja og til mange andre destinasjoner.


Velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende reisetilbud!

Telefon: 22 42 70 44 eller epost: salg@reisecompaniet.no


Se alle våre reiser her