Seniorturer

Reisecompaniet har lang erfaring med å arrangere seniorturer, pensjonistturer og turer for velferdsforeninger. Seniorturer er kort fortalt fellesferier for godt voksne. Enten du reiser alene eller sammen med noen, vil du på disse turene møte likesinnede og reiseglade på din egen alder.

Ferie med reiseleder

Reisecompaniet er en helnorsk turoperatør som tilbyr reiser med enkle påmeldingsløsninger over hele verden. Våre reiseledere er alltid norske, alltid dyktige, alltid personlige og sørger alltid for at dere får maksimalt ut av reisen med både ferie og opplevelser i ett. Personlig service i særklasse gjennom en årrekke! På våre seniorturer og pensjonistturer benytter vi alltid reiseledere vi kjenner godt – en god reiseleder betyr mye for den gode opplevelsen ved å være på tur.

Ferie med det lille ekstra

Våre turer tar sikte på å være for deg som ønsker det lille ekstra når du først er på tur, uten at man reiser på første klasse hele veien. Eksempelvis så bor vi stort sett på førsteklasses hoteller og legger litt ekstra i måltidene, vi kvalitetssikrer våre underleverandører på flere ting enn pris og vi er tilstede for å svare på alle spørsmål du som kunde måtte ha i forbindelse med reisen. Reisecompaniet har «all inclusive»-konsept slik at mat, drikke, transport osv er inkludert og du som kunde slipper å ta frem lommeboka. Vi ønsker å sette gode spor etter oss når vi drar hjem igjen, slik at vi også hos de vi har besøkt blir husket som en trivelig gjeng fra lille Norge. Alt dette tror vi på og forsøker å formidle til deg som kunde så vel som til våre leverandører og samarbeidspartnere. Det betyr kvalitet og ansvarlighet i alle ledd.

Trygt og sosialt

Våre seniorturer/pensjonistturer er for deg som ønsker en trygg og trivelig reise, opplevelser, hygge og sosialt samvær, små grupper, noen å reise sammen med og personlig oppfølging.

Reisemål

Reisecompaniet har med stort hell arrangert seniorturer til flere destinasjoner i Italia, opera i Verona, Aidensfield/Yorkshire, Sorrento/Amalfikysten, Kroatia med flere.


 

Velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende reisetilbud!

Telefon: 22 42 70 44 eller epost: salg@reisecompaniet.no